Foto: Publicitātes foto

Februārī sadarbībā ar LTV raidījumu "Īstās Latvijas saimnieces" sākām iepazīstināt "Tasty" lasītājus ar dalībniecēm un viņu piedāvātajām receptēm. Pirmā viesošanās tika aizvadīta Kolkā pie lībietes Dženetas Marinskas, bet 9. martā varējām vērot, kā savas viešņas Jelgavā uzņem krievu saimniece Raisa Kozačenko, ceļot galdā uzkodu ar bietēm un siļķi, Sibīrijas pelmeņus un plānās pankūkas. Vairāk informācijas par raidījumu un tā dalībniecēm atradīsi te, bet, lasot tālāk, uzzināsi Raisas Kozačenko gatavoto krievu tradicionālo ēdienu receptes.

Raisa ir aktīva sieva, kura ilgus gadus bijusi Jelgavas krievu biedrības priekšgalā. Nu jau kādu laiku vadības grožus atdevusi jaunākas paaudzes rokās, taču tas nenozīmē, ka Raisa sēž mājās, rokas klēpī salikusi. Viņa joprojām rīko un arī piedalās lielākajā daļā biedrības pasākumu un papildus tam arī lieliski gatavo ēst.

Raisai ļoti labi sanāk kūka ''Napoleons'', taču to savām viešņām Raisa šoreiz nepasniedza – sarūpējot maltīti īstā krievu stilā. Un, kur krievu ēdieni un dzērieni, tur arī krievu tautas mūzika – gandrīz katram dzīves notikumam vai ēdienam par godu Raisas pūrā ir kāda dziesma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!