Foto: Publicitātes foto
2018. gada vasarā vairāki populāri Latvijas šefpavāri būs sastopami ne tikai smalkos restorānos, bet arī brīvā dabā. Pasākums "Dinner on the lake" jeb "Vakars uz ezera" tiek realizēts jau otro gadu un ir unikāls ar to, ka notiek uz peldoša plosta vienā no gleznainākajiem Vidzemes augstienes ezeriem - Kāla ezerā, "Delfi" informēja pop-up restorāna idejas autors un realizētājs Arturs Gailītis.

Vakariņu laikā tiek pasniegta īpaši šim pasākumam izveidota šefpavāra maltīte sešās kārtās un atpazīstamās vīna ekspertes Ineses Vīcupas speciāli ēdienkartei piemeklētie vīni, kā arī bezalkoholiskie dzērieni. Lai radītu vēl patīkamāku noskaņu, padomāts arī par muzikālo pavadījumu un to, lai pasākumu viesiem netraucētu lietus un vēsāks laiks – plostam ir caurspīdīgs jumts, kā arī speciāli šim pasākumam tiek austi silti lakati.

Pasākuma idejas autors un realizētājs Arturs Gailītis stāsta, ka pasākuma mērķis ir vienkāršs - aizvest cilvēkus prom no ikdienas steigas, darbiem un rutīnas uz mieru un klusumu pie skaistas dabas, baudot izcili pagatavotus ēdienu un, protams, skaistos Latvijas vasaru saulrietus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!