Vakariņu laikā tiek pasniegta īpaši šim pasākumam izveidota šefpavāra maltīte sešās kārtās un atpazīstamās vīna ekspertes Ineses Vīcupas speciāli ēdienkartei piemeklētie vīni, kā arī bezalkoholiskie dzērieni. Lai radītu vēl patīkamāku noskaņu, padomāts arī par muzikālo pavadījumu un to, lai pasākumu viesiem netraucētu lietus un vēsāks laiks – plostam ir caurspīdīgs jumts, kā arī speciāli šim pasākumam tiek austi silti lakati.
Pasākuma idejas autors un realizētājs Arturs Gailītis stāsta, ka pasākuma mērķis ir vienkāršs - aizvest cilvēkus prom no ikdienas steigas, darbiem un rutīnas uz mieru un klusumu pie skaistas dabas, baudot izcili pagatavotus ēdienu un, protams, skaistos Latvijas vasaru saulrietus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit