Foto: Publicitātes foto
"Let's Talk Taste" ir bāru, restorānu un kafejnīcu nozares lielnotikums, kas apņēmies pulcināt kopā labākos jomas domātājus, aktīvistus un pārstāvjus, kuri ar savu iedvesmu un pieredzi spēj celt viesmīlības kvalitāti. Iepriekš pazīstams kā konference "Saskarsmes garša", notikums norisināsies jau trešo gadu, šoreiz jau divas dienas – 15. un 16. maijā – VEF kvartāla kamerzāles telpās notikuma autori pulcēs kopā gan ārzemju, gan pašmāju viesus, lektorus un meistarus, "Delfi" informēja idejas autors Arvis Zēmanis.

Lielnotikuma radītāji tic, ka radot vidi, kur visi nozares pārstāvji var apmainīties ar domām, pieredzi un ieteikumiem, mēs spēsim ne tikai pilnveidot un celt viesmīlības kvalitāti, bet arī spert soli uz priekšu. "Mēs kopā spēsim radīt nebijušus, skaistus risinājumus un idejas, kas rāda priekšzīmi pasaules līmenī", teic idejas autors Arvis Zēmanis. "Mēs ticam, ka mūsu potenciāls ir milzīgs un, sanākot kopā, apmainoties ar idejām, sarunās, mēs spējam veidot viesmīlības jomu patiesi izcilu. Tieši tāpēc šis lielnotikums ne tikai pulcina kopā Latvijas jomas entuziastus, bet ar prieku aicina klātbūt pasaules līmeņa prātus un sirdis. Mūsu iespējām, radošumam un izcilībai nav robežu", turpina Zēmanis.

Šogad pirmo reizi nozares lielnotikums dimdēs apaļas divas dienas, ļaujot piedalīties un vienam otru sadzirdēt vēl plašākam jomas darboņu skaitam. Pirmajā dienā notikuma fokuss tiks virzīts uz vadības prasmju attīstīšanu, kvalitātes celšanu, motivēšanu, darba metodēm un administratīvo zināšanu "asināšanu". Savukārt otrajā dienā tiks apgūtas praktiskas un teorētiskas zināšanas, klausīti motivējoši stāsti, notiks spraigas cīņas kafijas meistaru sacensībās un darbošanās meistarklasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!