"Izaicinājuma" idejas autori ir nelielā bistro "StockPot" īpašnieki Ričards un Linda Džonsoni, kuri reizi gadā, pavasarī, sapulcina savus drosmīgākos un uzticamākos klientus uz neformālu pasākumu, lai noskaidrotu, kurš ir īsts "ugunsrijējs". Šī ir diena un vieta, kur Rīgā redzēt stiprus vīriešus raudam — čili asumam neviens nespēj pretoties.
Katru gadu tiek gatavots citāds ēdiens, un šogad "stokpota" pavāri bija uzbrūvējuši sarkano Taizemes kariju, kurā netika žēloti sarkanie un dzeltenie Habaneros pipari no Senegālas, sarkanie Taizemes čili pipari, čipotle no Lielbritānijas un "Reapers" no Jaunzēlandes, kas tiek uzskatīti par vieniem no asākajiem čili pipariem pasaulē. Maisījums, jāteic, ugunīgs, un rezultāts vairākkārt pārspēja visasāko ēdienu, kādu šajā bistro mēdz ikdienā gatavot pusdienotājiem. Tiesa, sākumā bija iecerēts cits ēdiens, vindalū, taču to saimnieki nolēma aizstāt ar Taizemes kariju, jo ne visiem patīk vindalū specifiskā garša.