restorāns ēdiens

No 8. oktobra līdz 14. oktobrim Rīgā norisinās Rudens Rīgas restorānu nedēļa, kurā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvā 52 Rīgas restorāni un kafejnīcas, Restorānu sagatavotās ēdienkartes iespējams apskatīt portālā www.liveriga.com, informē "Live Riga" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Anna Blaua.

Rīgas restorānu nedēļa, kas ir nu jau par spēcīgu tradīciju kļuvis pasākums, ir domāta ne vien izsmalcinātiem gardēžiem, bet ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim. Tā ir lieliska iespēja ieturēt pilnvērtīgu trīs kārtu maltīti ar uzkodu, pamatēdienu un desertu par divām fiksētām un ievērojami samazinātām cenām - 15 vai 20 eiro.

Rīgas Restorānu nedēļā piedalās 52 pilsētas restorāni ar īpaši izstrādātu ēdienkarti, kuras pamatā ir sezonālas, Latvijā audzētas izejvielas. Šoreiz šefpavāri īpašu uzmanību veltījuši desertiem, kas tapuši par godu valsts svētkiem – kādi tie būs, tā ir katra garšu meistara interpretācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!