kokteilis
Foto: Shutterstock
Katrs gads atnāk ar jaunām vēsmām un aktualitātēm, un arī 2019. gads nav izņēmums. Kokteiļu jomā gaidāmas pārmaiņas, kas ļaus izgaršot baudas virsotnes. Informācijas gūzmas laikā sabiedrība ir izsalkusi pēc patiesības itin visā – gan modē, skaistumkopšanā, interjerā, gan arī kulinārijā un dzērienu baudīšanas kultūrā. Par to, kādi dzērieni mūs šogad sagaida un kā pagatavot ko aktuālu, "Tasty" stāsta "Monin" zīmola vadītājs, bārmenis Inguss Reizenbergs

Daba pāri visam

Kokteiļu kartēs šogad arvien biežāk parādīsies tādi vārdu salikumi kā svaigs, tīrs, dabīgs, autentisks, pārredzams u.tml., liecinot, ka par dzēriena pagatavošanu īpaši padomāts. Dažādu garšu sīrupi, piemēram, plūškoka, lavandas, rožu, pašgatavoti biteri un maisījumi, pēc iespējas dabīgāki dekori, pašgatavotas limonādes un ne tikai. Cilvēce ir nogurusi no mākslīgām un svešām garšām, tāpēc visi atgriežas pie patiesām un īstām vērtībām. Interesanta iezīme, ka pat tādi produkti kā gurķis, baziliks, rozmarīns un pat sarkanais sīpols ir gaidāmas sastāvdaļas kokteiļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!