Foto: Privātais arhīvs/DELFI

Ir cilvēki, kuru ēdienu bildes redzi sociālajos tīklos un nodomā – nu kā var tik skaisti un garšīgi (ja acis nemelo) pagatavot? Zane Ozoliņa ir viena no tiem cilvēkiem. Viņas blogā "Našķoties" var smelties nebeidzamas recepšu idejas kā saldām kūkām un citiem našķiem, tā kārtīgam komforta ēdienam, kuru gatavošanā nereti asistē arī piemīlīgais Džeka Rasela terjers Susurs.

Skatoties uz Zanes izstrādāto recepšu bildēm un lasot vienkāršos, bet trāpīgos aprakstus, ne viens vien ķeras pie gatavošanas pats. To pierāda ne tikai daudzie komentāri pie recepšu bildēm sociālajos tīklos, bet arī ielūkošanās zem mirkļbirkas #našķoties – tur atrodami atzinīgi vērtējumi un izdevušos maltīšu pierādījumi no citiem mājas kulināriem. Bet kas pašai Zanei sakāms par ēst gatavošanu?

Ar šo rakstu portālā "Tasty" aizsākam jaunu rakstu sēriju, kurā uz sarunu aicinām cilvēkus, kas ar virtuves un ēdiena gatavošanas mākslu ir uz "tu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!