Foto: Privātais arhīvs/DELFI

Karlīna Latsone ir dāma, kas savu ikdienu cieši saista ar ēst gatavošanu. Tik cieši, ka kulināro šedevru darināšana un kvalitatīvu Latvijas produktu meklēšana nu kļuvusi teju par viņas pamata nodarbošanos. Ar savām receptēm Karlīna ikdienā dalās blogā "Ir.bene". Kamēr vēl studēja farmāciju, gatavošana bijusi otrajā plānā, bet tagad, kad bakalaura grāds kabatā, darbošanās virtuvē ir viņas pamata sirdslieta.

Karlīna ir Valmieras meitene, kura ēst gatavošanu iemīļojusi jau no bērnības. To viņa tālāk nodod ne vien receptēs, bet paspējusi izdot arī grāmatu "Kā mēs ēdam Latvijā", sadarbojoties ar vietējiem zemniekiem un ražotājiem.

"Tasty" stāstu sērijā "Virtuves sarunas" sarunājas ar cilvēkiem, kas ar virtuves un ēdiena gatavošanas mākslu ir uz "tu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!