Foto: Publicitātes foto
No 22. līdz 28. aprīlim Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Dalību projektā jau pieteikuši 52 Rīgas restorāni. Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šā gada krāsu tendencēm. Uzkodā, pamatēdienā un desertā dominēs sezonas aktuālākās krāsas – sārtā ekspresija, karaliskais korallis, vēsais baziliks, cukīni akvarelis, saulainais citrons un divdomīgā aprikoze, vēsta "Live Riga" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Anna Blaua.

Īpašā piedāvājuma cenas visos restorānos visas Restorānu nedēļas garumā būs tikai divas – 15 un 20 eiro.

Kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalās sekojoši restorāni un kafejnīcas: "Amber", "Annas dārzs", "Astor", "Avalon", "B-Bārs restorāns", "Bon Vivant", "Boulevard 33", "C.U.T.", "Čarlstons", "Čemodāns", "Duvel’s Pub", "Easy Wine", "Elements", "Eleven", "Fifty Six°N Twenty Four°E restorāns", "Garage", "Hercogs Ķīpsala", "Hercogs Mežaparks", "KID*", "Koya", "Le Sommet", "Lindenhoff", "Mielotava", "Moltto Grill&Wine", "Muusu terase restorāns"," Niklāvs", "Osta", "Ozo golfa kluba restorāns", "Panorāma", "Piramīda", "Rīgas pērle", "Steiku haoss", "Tinto" un "Zilā govs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!