Virtuves sarunas: Deserti un kūkas ir viņas stiprā puse – Kristīne Krivāne
Kristīne Krivāne vispirms ir mamma, bet pēc tam – radošs virtuves gariņš, kas labprāt dalās ar savām receptēm. Gan jau arī ne viens vien "Tasty" lasītājs būs pamanījis kādu Kristīnes recepti – maģisko siera kūku vai burkānu un kokosriekstu krēma torti. Bet kas Kristīnei pašai sakāms par ēst gatavošanu?

Kristīne dzimusi Rīgā, pavisam maza padzīvojusi Cēsīs, bet pēc tam ar ģimeni dzīvojusi Limbažu novadā. Nu jau 14 gadus viņa par savām mājām sauc Lielbritāniju: "Dzīvoju apbrīnojami skaistajā Somersetā, kas tradicionāli saistīta ar sidra un Čedaras siera ražošanu (un man ļoti garšo siers!)." Turp viņa devusies ar domu piepelnīties, bet, laikam ejot, palikusi uz pastāvīgu dzīvi. Viņa audzina meitu un dēlu, ir pašnodarbinātā, piestrādā uz nepilnu slodzi skolā, kā arī – gatavo kūkas cilvēkiem, kas tās pie viņas pasūta. Ar receptēm un to skaistajām bildēm viņa dalās savā blogā "Kikas virtuve". Kūku gatavošana, protams, ir viens no viņas spilgtākajiem hobijiem, bet Kristīnei patīk arī fotografēt un lasīt grāmatas – ne tikai recepšu.

"Tasty" stāstu sērijā "Virtuves sarunas" sarunājas ar cilvēkiem, kas ar virtuves un ēdiena gatavošanas mākslu ir uz "tu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!