Kaspars Alksnis, instagram.com/food_metro
Aizvien biežāk notiekošie ielu ēdienu jeb "streetfood" pasākumi arī mūsu platuma grādos liecina, ka šādai kulinārajai izklaidei – maltītes baudīšanai ārtelpās – gardumu un labas sabiedrības cienītāju vidū ir liela piekrišana. Tā kā vasaras sezona, kad brīvdabas pasākumos meklējam ēdienu, kas ātri pagatavots un ēdams uzreiz, tūlīt sāksies, šonedēļ "Virtuves sarunās" par un ap ēdienu stāsta Kristaps Reimanis, kurš pērn izveidojis pats savu "foodtruck" jeb maltīšu busiņu un nu priecē ēdājus ar saviem šedevriem dažādos pasākumos.

Kristapa košo ātro ēdienu busiņu var atpazīt pēc lielās uzlīmes ar nosaukumu "Food metro". Viņš arī nekautrējas un kārdina potenciālos klientus un gardēžus ar ļoti garšīgām bildēm "Food metro" sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", kur izziņo arī tuvākos izbraucienus. Turklāt pavārs ir arī kaislīgs BMX braucējs. Tieši šī nodarbošanās viņu savulaik motivējusi pārcelties no dzimtā Tukuma uz Rīgu, lai vairāk laika starp mācībām arodvidusskolā pavadītu skeitparkos. Kā viņš pats skaidro – nodarbojas ar kulināriju un sportu, taču viņam arī ļoti patīk filmēt video, uzņemt fotogrāfijas un aktīvi atpūsties.

"Tasty" stāstu sērijā "Virtuves sarunas" sarunājas ar cilvēkiem, kas ar virtuves un ēdiena gatavošanas mākslu ir uz "tu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!