Festivāla apmeklētājus sagaidīs gan paaudžu paaudzēs mantotas, gan arī nekad agrāk nepiedzīvotas garšas. Ēdienkartē būs mednieku un makšķernieku kluba "Zaube" meža un ezera veltes, alus meistaru "Kupla" piedāvājums, kā arī veģetārā virtuve. Vegānās kafejnīcas "Gardā pupa"stendā būs nobaudāmi augu kokteiļi un interesantas uzkodas. Apmeklētājus priecēs Garšu tirgus un vietējo ražotāju stendi. Visas dienas garumā noritēs pavāru konkurss.
"Dabas ugunskura meistarklase" aicinās iejusties meža atmosfērā, notiks arī lekcijas un meistarklases gaļas ēdienu un mērču gatavošanā. Jau par tradīciju kļuvušās sacensības par labākās lauku tortes titulu vadīs Amatciema "Jonathan Restaurant" šefpavāre Ina Poliščenko, bet Roberto Meloni aicinās uz pavāršovu "La Dolce Vita", darbību no TV ekrāna pārceļot uz savvaļas skatuvi.