Krišs Zupiņš: 'street food' Latvijā vēl ir tikai savā attīstības sākumā
Krišs Zupiņš ēdināšanas jomā darbojos jau ilgāku laiku, bet pirms diviem gadiem ar domubiedriem nonācis pie secinājuma, ka Latvijā nav organizācijas, kas apvienotu “street food” kultūru un tās izpausmes zem viena jumta. "Pirms pāris gadiem nebija neviena, kas plānotu kopīgus pasākumus un, tā teikt, būtu lietas kursā par notiekošo, kā arī rūpētos par šīs nišas ēdinātājiem. Bijām paceļojuši, ieguvuši zināmu pieredzi ārpus Latvijas, ļoti vēlējāmies īstenot kaut ko vērienīgu arī uz vietas Latvijā. Saslēdzās pāris veiksmīgi testa pasākumi un dzima ideja par biedrības “Street Food Latvia” dibināšanu," atklāj Zupiņš.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit