Foto: Shutterstock
Uzklausot runas par pārtikas atkritumiem un to daudzuma samazināšanu, cilvēki ļoti bieži nolemj, ka šī tēma skar tikai vides aktīvistus un zaļā dzīvesveida piekritējus. Tomēr – vai esi domājis, kā mainītos tava maciņa biezums, ja rūpīgāk plānotu ēdienreizes un mazāk pārtikas nonāktu atkritumos? Nākamreiz, kad atkritumu urnā met veco krējumu vai sapuvušo tomātu, uz lapiņas pieraksti tā cenu un mēneša beigās izrēķini, cik daudz naudas nonāca atkritumos.

Tā kā svarīgi ir gatavot ne tikai garšīgi, bet arī gudri, "Tasty" pievēršas pārtikas atkritumu problēmai. Skaidrojam, cik daudz pārtikas katru gadu mēs izniekojam un ko darīt, lai šo daudzumu mazinātu. Piedāvājam iepazīties arī ar pieredzes stāstu, kurā zaļā dzīvesveida entuziaste Ieva Artmane dalās trikos, kas palīdz ne tikai izdzīvot no algas līdz algai, bet arī ietaupīt.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!