Tā kā svarīgi ir gatavot ne tikai garšīgi, bet arī gudri, "Tasty" pievēršas pārtikas atkritumu problēmai. Skaidrojam, cik daudz pārtikas katru gadu mēs izniekojam un ko darīt, lai šo daudzumu mazinātu. Piedāvājam iepazīties arī ar pieredzes stāstu, kurā zaļā dzīvesveida entuziaste Ieva Artmane dalās trikos, kas palīdz ne tikai izdzīvot no algas līdz algai, bet arī ietaupīt.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit