Rīgas restorānu nedēļa ir domāta ne vien izsmalcinātiem gardēžiem, bet ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim. Šefpavāri, turpinot tradīcijas, ēdienkartēs iekļāvuši rudens veltes, kas īpaši akcentēs rudens sezonas bagātību un krāsas. Restorānu nedēļā piedalās vairāki desmiti labāko pilsētas restorānu ar īpaši izstrādātu ēdienkarti, kuras pamatā vismaz pusei jābūt Latvijā audzētiem vai ražotiem produktiem. Tāpat ir padomāts par apmeklētājiem ar konkrētu produktu ierobežojumiem.
Šefpavāri priecēs ar tādiem ēdieniem kā kūpināts baklažāns ar pelēko zirņu humusu, cidonijām un sēņu buljona mērci, uz oglēm cepts asaris ar kaņepju sviestu, pasniedz ar marinētu rudens sakņu salātiem, kūpināta sama fileja, cidoniju biezenis, marinētas cidonijas, diļļu emulsija, ogu marmelādes ar lazdu riekstu biskvītu un skuju saldējumu u.c.
Kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalās sekojoši restorāni un kafejnīcas: "AC Lounge", "Amber", "Annas dārzs", "Astor", "Atelpa", "Avalon", "B-Bārs restorāns", "Bon vivant", "C.U.T.", "Čarlstons", "Čemodāns", "Duvel’s Pub", "Elements", "Equus", "Fifty Six°N Twenty Four°E restorāns", "Hercogs Ķīpsala", "Hercogs Mežaparks", "Laivu centrs", "Mielotava", "Mio", "Moltto Grill&Wine", "Muzeja restorāns", "Osta", "Ozo restorāns", "Piramīda", "Sokrāts", "Steiku haoss" un "Tinto".
Savukārt, kategorijā par 20 eiro piedalās: "3 Pavāru restorāns “Tam labam būs augt!”", "Bibliotēka No.1 restorāns", "Dome", "Entresol", "Garage", "Gutenbergs terase", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti", "MUUSU", "Restorāns 3" un "Stage 22".
Rīgas rudens restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā. Restorānu sagatavotās ēdienkartes apskatāmas, lūk, šeit.