Foto: Privātā arhīva kolāža
"Esmu gatavojis un interesējies par gatavošanu, cik vien ilgi sevi atceros," atklāj Valters Vītols. Savu stilu un iedvesmu jaunais pavārs ir guvis, stažējoties Dānijā, kā arī šeit pat Rīgā, strādājot "Valtera restorānā", kur ēdiena pagatavošanai pamatā tiek izmantoti tikai sezonāli Latvijas lauku produkti. Kulinārija ir gan viņa darbs, gan hobijs, un jau pavisam drīz Valters Vītols ar savām receptēm un padomiem iepazīstinās arī "Tasty" lasītājus. Iepazīsimies!

Valters ir dzimis un audzis Ogrē, un savos 22 gados jau paspējis iepazīt pavārmākslu no dažādām pusēm: guvis pieredzi vairākos populāros Rīgas restorānos, bijis recepšu autors kulinārijas žurnālā "Četras Sezonas", kā arī stažējies Dānijas restorānā "Domestic", kuram piešķirta "Michelin" zvaigzne.

Vaicāts par nākotnes plāniem, Valters nesteidzina notikumus: "Nākotnē plānoju turpināt strādāt un mācīties gan tepat Latvijā, gan ārzemēs, un tad jau manīs, kur dzīves ceļi mani aizvedīs. Vēlos turpināt strādāt un izbaudīt to, ko es daru. Man nav precīzu nākotnes vīziju. Galvenais darīt savu darāmo un, iespējams, kādu iedvesmot ar to."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!