Foto: Publicitātes foto
Svētku laikā, it īpaši, ja ārā ir ne tie patīkamākie laikapstākļi, kārojas kāds sildošs dzēriens, kas rada omulīgāku noskaņu arī smaržas dēļ. Klasiska izvēle ir karstvīns, taču iespējamas arī dažādas alternatīvas, lai šie svētki atšķirtos no citiem.

Karsto dzērienu pasniegšana


Viens no nosacījumiem karsto dzērienu pasniegšanā ir atbilstoši trauki. Karstos dzērienus jāpasniedz krūzēs ar osiņu, dubulto sieniņu krūzēs vai bieza stikla glāzēs, lai dzērienu varētu ērti paņemt rokās, neapdedzinot pirkstus. Jo īpaši svarīgi to ievērot, pasniedzot karstos dzērienus bērniem. Labi izskatīsies karstie dzērieni pasniegti burciņās ar osiņu – svētku laikā var piesiet kādu kadiķa zaru vai kanēļa standziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!