Foto: Publicitātes foto

Karantīnas laikā pasauli un arī Latviju pārņēma īsts maizes cepšanas bums. Lai gan, iemēģinot roku, ne visiem šī nodarbe pārauga ilglaicīgā hobijā, tomēr daudziem jauniegūtā pieredze lika aizdomāties, kur nopirkt svaigu, garšīgi smaržojošu maizes kukulīti, kas atšķiras no tradicionālā veikalu piedāvājuma? Lelde Beņķe blogā "Life in Riga" izveidojusi maizes ceļvedi, rīdziniekiem un Rīgas viesiem iesakot vietas, kur meklēt vissvaigākos, gardākos un kvalitatīvākos klaipiņus.

Tālredzīgi domājoši uzņēmēji ir veikli reaģējuši uz pieprasījumu un ceptuves Rīgā saaugušas kā sēnes pēc lietus, piedāvājot iespēju tikt pie gan veselīgiem bezglutēna klaipiņiem, gan dabīgā ierauga maizes, gan pie maizes ar sēkliņām, bietēm un citām īpaši izmeklētām sastāvdaļām.

"Man vienmēr ir paticis atklāt jaunus, apmeklēšānas vērtus punktus Rīgas kartē, tādēļ "Life in Riga" sekotājiem "Facebook" lūdzu padalīties ar vietām, kur nopērkama svaigi cepta, garšīga un kvalitatīva maize," teic Lelde Beņke, iesakot "Tasty" maiznīcas, ceptuves un beķerejas, kuras par labām atzinuši bloga lasītāji (te atradīsi raksta oriģinālversiju, ko nosūtīt angliski runājošiem draugiem).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!