Starp atklāšanas viesiem bija tādas sabiedrībā zināmas personības kā kulinārijas eksperte Ilze Jurkāne, radio ētera personība Maija Rozīte-Krištopane, fotogrāfe Vika Anisko, ēdienu blogere Linda Tellgrena, dzīvesstila blogere Brigita Dambe un citi.
Dienas laikā viesiem kopā ar maizes cepšanas meistaru Pēteri Buli bija iespēja ne tikai kļūt par jaunās konditorejas atklāšanas lieciniekiem un degustēt izsmalcinātus franču desertus, bet arī pieņemt meistarklases izaicinājumu, veidojot klasiskas un izsmalcinātas konditorejas receptes.
"Rīga agrāk tika reklamēta un uztverta kā mazā ziemeļu Parīze, skatoties uz bulvāriem un ēkām. Te ir izcila ēdienkarte un tā noskaņa. Koncepts, ka ir vieta, kur ieskriet pēc kruasāna un iedzert kafiju vai pasūtīt maltīti un justies labi, ir pareizā kombinācija. Tagad mēs varam būt Parīzē, tomēr atrasties Latvijā – veselīgākajā vietā, kur šobrīd būt," jaunatklāto vietu raksturo kulinārijas eksperte Ilze Jurkāne (foto – centrā).
"Mulberry" konditoreja Rīgas klusajā centrā, piesaistot privātas investīcijas, iekārtota 200 kvadrātmetros, bet vēl 120 kvadrātmetru platība atvēlēta atvērta tipa virtuvei un apkalpošanas zonai, stāsta konditorejas pārstāvji.
Jaunās konditorejas komandu veidos 15 pieredzējuši speciālisti, kuri radīs kūkas, tortes, saldumus un citus desertus, kas būs pieejami arī līdzņemšanai. Tāpat apmeklētājiem no izlases ēdienkartes piedāvās maltītes klātienē.