"Tā kā mums nav lielas izpratnes par garšvielām vēsturisko apstākļu dēļ, mēs nezinām arī, ko nozīmē sāls un pipari. Pašā būtībā," uzskata pavārs Mārtiņš Sirmais. Viņš skaidro, ka vēsturiski slavenais Zīda ceļš un garšvielu ceļš, kas vijās no Āzijas uz Eiropu, ir viens un tas pats. Un mēs varam viegli pamanīt, ka Latvijas šajā ceļā nebija. Bet šodien tas atvijies arī līdz Latvijai. "Tomēr uzskatu, ka nevajag atklāt jaunu divriteni, bet tās lietas, ko lietojam, izvēlēties labas."
Līdz garšvielu izpratnei ir ko augt
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit