roltoni
Foto: Shutterstock
Kādreiz, dodoties izbraucienā ārpus mājas, mēdzam taču paķert līdzi piemājas veikalā pavisam lēti nopirktās ātri pagatavojamās nūdeles, pulveru zupiņas un putras, ko gatavo tik vienkārši – pulverim uzlejot karstu ūdeni? Taču šajos produktos nav iespējams atrast pat ne vienu vienīgu vērtīgu plusiņu.

Apskati sastāvdaļas

"Roltoni" jau kļuvis par sugas vārdu, lai apzīmētu viegli pieejamās un ātri pagatavojamās nūdeles. "Šo produktu cena, protams, izsaka visu, bet iesaku pameklēt citas ātri pagatavojamo ēdienu alternatīvas ar labāku sastāvu," stāsta uztura speciāliste Lizete Puga. "Šajos produktos man grūti atrast kaut vienu vērtīgu lietu! Ir pieejami citi produkti, piemēram, ar karstu ūdeni aplejamās auzu pārslas, griķu pārslas, rīsu pārslas, bet kuriem nav piecpadsmit sastāvdaļas, kā tas ir roltonu nūdelēs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!