Vakariņas itāliešu gaumē. Bieži pieļautas kļūdas, vārot pastu
Foto: Shutterstock
Šķiet, ka pastas vārīšana patiesi ir bērnu spēlīte, kas pa spēkam ikvienam. Tomēr tā nebūt nav. Pat, ja mums šķiet, ka esam lietpratēji šajā it kā vienkāršajā darbā, pārvārīta vai salipusi pasta ir bieža parādība latviešu virtuvē.

"Taste of Home" piedāvā iepazīties ar 10 izplatītām kļūdām, kas neļauj sasniegt perfektu rezultātu.

1. Par daudz vai par maz pastas. Gatavojot vakariņas sev vai ģimenei, daudzi no mums mēģina pastas daudzumu mērīt "uz aci" vai pēc sajūtām. Rezultātā ēdiens paliek pāri un tas ir jāizmet, sanāk pārēsties vai arī kāds galu galā paliek izsalcis. Tā vietā pamēģini rūpīgāk saplānot. Viena porcija pastas sausā veidā sver apmēram 60 gramus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!