Četru māsu konditoreja, kurā kūku receptes tiek nosapņotas
Šīs vietas veiksmes stāsts ir četras draudzīgas un entuziasma pilnas māsas, kuras Talsu konditorejā cep vienreizīgas un neatkārtojamas kūkas. "Redzot, kā cilvēki bauda kūku, labsajūtā murrājot, man liekas, ka es laikam daru labu darbu," stāsta konditorejas "Māsas" saimniece Laine Jekuma.

Viesi saņem pat gardumu ceļakājai

"Es gribu redzēt, cik daudz pati spēju izdarīt ar savām rokām. Daudzi pirms sešiem gadiem bija skeptiski, apšaubot ideju mazpilsētā atvērt uzņēmumu, bet es teicu – ja nepamēģināšu, kā gan zināšu?" atceras Laine. Daudzi, kad vēl varēja doties ciemos, iebrauca šai konditorejā pēc ciemakukuļa, gribot parādīt namatēvam vai namamātei, kas Talsos ir labs, kādi ir vietējie labumi un ar ko talsinieki lepojas. "Un tas ir stimuls, ka redzu cilvēkus atgriežamies!" Uz Talsu nelielo konditoreju pēc kūkām ierodas cilvēki no Rīgas, Kuldīgas, Liepājas. Ir arī viesi, kas pat nogriežas pāris kilometru no Rīgas – Ventspils šosejas, lai tikai paviesotos pie māsām. "Man jau daudz tālruņa numuru saglabāti, zinu, kas zvana, un zinu, ko cilvēks gribēs. Es arī vienmēr iedotu kādu nelielu gardumu ceļakājai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!