Tirgus darbojas visas dienas, izņemot pirmdienas. No ceturtdienas līdz svētdienai tirgotāju pulkam pievienojas "Klapkalnciema zivis", piedāvājot makreli, karpu, foreli, reņģi, heku, siļķi dažādās variācijās, un viņi ir pēdējie karognesēji Klapkalnciemā, kas nodarbojas ar zvejniecību. Brīvdienās tirgum pievienojas arī Dundagas pienotava, kas esot senākais piensaimnieku kooperatīvs Latvijā. Viņu piedāvājumā ir ne tikai jogurti, piens, krējums, smērsiers ar ķiploku, bet arī saldā biezpiena masa ar rupjmaizes-kanēļa garšu un brinzas siers ar eļļu un garšaugiem. Sestdienās šeit pievienojas arī Kalnciema kvartāla tirdziņa dalībnieki, arī "Latgolys golds", kuri apkopo Latgales mājražotājus, un te var atrast īstu speķi, tradicionāli ceptu maizi, kvasu, un tepat tirgū uz uguns tiek gatavots kāds ēdiens. "Speķi neesmu baudījusi, būs jāatbrauc kādās brīvdienās nogaršot, šķiet interesanti," saka Laura.
Laura Grēviņa apmeklē tirgu tikai vasarā. "Pārējos periodos nesanāk, bet vasarā gribas vietējos produktus izmēģināt. Man tirgus apmeklējums vairāk ir sezonāls pasākums, un tad eju pie vietējiem ražotājiem, kad viņiem izaudzis kas pašiem savs. Piemēram, vietējās zemenes. Man tās neaug un tad jāmedī labākās tirgū. Pati neko neaudzēju, mums gan pagalmā ir siltumnīca, bet tā pieder kaimiņiem. Domāju, ka gan jau pienāks brīdis, kad pati audzēšu kaut ko, bet vēl neesmu tam nobriedusi."