Restorānu industrija cenšas atgūties pēc pandēmijas aizliegumiem – terases ir pilnas, un publika sāk atgriezties arī restorānu iekštelpās. Arī "Vairāk saules" restorānos atsākusies rosība – būsim atklāti, ēšana no baltajām piegādes kastītēm galīgi nebija tas. Arī "Vairāk saules" īpašnieks šefpavārs Endijs Bērziņš atzīst, ka bija noilgojies pēc brīža, kad varēs klientiem ēdienu servēt uz šķīvja nevis kastē. Runājām par to, kā "Saules" pārdzīvojušas pandēmijas klusos laikus un vai varam būt droši, ka mūsu mīļākie ēdieni joprojām ir ēdienkartē.
Mirklis bija aizkustinošs
Vispirms laikam jāapsveic ar izdzīvošanu – ne visiem restorāniem izdevās. Vai jau pierasts, ka viss atkal notiek?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit