Ģeogrāfiskā novietojuma dēļ Gruzijas daba un klimats ir ļoti daudzveidīgs, tāpēc tradicionālajā gruzīnu virtuvē atrodams plašs gaļas, kā arī veģetāro ēdienu klāsts. Tāpat kā visur, arī Gruzijas virtuve mainās – turot godā tradicionālās receptes, jaunie pavāri meklē jaunus veidus, kā pasauli iepazīstināt ar Gruzijas daudzveidīgajām, izteiksmīgajām garšām. Un protams, kur ēdiens – tur vīns, kas ir neatņemama Gruzijas virtuves sastāvdaļa. Šobrīd Gruzijā ražo vīnu no apmēram 30 vīnogu šķirnēm.
Pasākumā par Gruzijas vīniem stāstīja un dāsni cienāja slavenais Gruzijas vīndaris Gogi Dakishvili, savukārt cienastu turpat acu priekšā gatavoja mūsdienu Gruzijas garšas pazinēja, šefpavāre Daduna Ghlonti, sniedzot lielisku iespēju baudīt gan gruzīnu vīnus, gan uzkodas, gan sirsnīgu uzņemšanu.