Konference "Vietējie produkti – nākotnes virzītājspēks"
"Novada Garša" aizvadītā gada laikā turpināja dažādu atbildīgo institūciju un sabiedrības sēdināšanu pie viena galda, lai dialogā saprastu, kas pietrūkst vietējās pārtikas lielākai pieejamībai kā izglītības iestādēs, tā uz katra iedzīvotāja galda. Par to un par vietējās pārtikas nākotni vispār konferencē "Vietējie produkti – nākotnes virzītājspēks" diskutēja pētnieki un ražotāji. Secinājums: ir svarīgi turpināt izglītot sabiedrību par to, kas ir dabiska un kvalitatīva pārtika no vietējiem ražotājiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit