Foto: Ervīns Links
Ar piesātinātām diskusijām, pavāru konkursiem un produktu kvalitātes testēšanu, Hanzas peronā Rīgā aizvadīts ikgadējais "Novada Garša" noslēguma pasākums, ko rīko Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC). Tika izteikts un pieņemts arī viens publisks bildinājums!

Konference "Vietējie produkti – nākotnes virzītājspēks"

"Novada Garša" aizvadītā gada laikā turpināja dažādu atbildīgo institūciju un sabiedrības sēdināšanu pie viena galda, lai dialogā saprastu, kas pietrūkst vietējās pārtikas lielākai pieejamībai kā izglītības iestādēs, tā uz katra iedzīvotāja galda. Par to un par vietējās pārtikas nākotni vispār konferencē "Vietējie produkti – nākotnes virzītājspēks" diskutēja pētnieki un ražotāji. Secinājums: ir svarīgi turpināt izglītot sabiedrību par to, kas ir dabiska un kvalitatīva pārtika no vietējiem ražotājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!