Rums, alkohols, glāze
Foto: Shutterstock

Rums, iespējams, ir viens no mulsinošākajiem dzērieniem, kad lieta nonāk līdz tā baudīšanai. Īsti nav skaidrs, kā to darīt vispareizāk – tīru vai kokteiļos, siltu, aukstu, saldu, skābu?

Rums ir tikpat komplicēts dzēriens kā jebkurš kvalitatīvs, no dabiskām izejvielām gatavots produkts. Rumu gatavo dažādās valstīs un dažādos veidos – baltu, izturētu, pikantu (spicy) utt. Lai pirmā tikšanās ar rumu nesabojātu tālākās attiecības ar viņu, pieredzējuši bārmeņi portālam "Liquor.com" iesaka, kā to darīt pareizi.

1. Domā ārpus kastes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!