Rums, iespējams, ir viens no mulsinošākajiem dzērieniem, kad lieta nonāk līdz tā baudīšanai. Īsti nav skaidrs, kā to darīt vispareizāk – tīru vai kokteiļos, siltu, aukstu, saldu, skābu?
Rums ir tikpat komplicēts dzēriens kā jebkurš kvalitatīvs, no dabiskām izejvielām gatavots produkts. Rumu gatavo dažādās valstīs un dažādos veidos – baltu, izturētu, pikantu (spicy) utt. Lai pirmā tikšanās ar rumu nesabojātu tālākās attiecības ar viņu, pieredzējuši bārmeņi portālam "Liquor.com" iesaka, kā to darīt pareizi.
1. Domā ārpus kastes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit