Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Ilze Kupča ir kūku cepēja jau ceturtajā paaudzē. Savas slavenās un daudzos konkursos godalgotās lauku kūkas recepti Ilze saņēmusi no vecmāmiņas, kas ir viņas paraugs un iedvesmas avots.

Ilzes garšīgās kūkas, zefīri un tagad arī ievārījumi ar firmas zīmi "Dabas saldumu maģija" top Mārupē, ģimenes garāžā, kurā iekārtota plaša, moderna un omulīga virtuve saldumu gatavošanai, ko Ilze sauc par darbnīcu. Tā ir Ilzes pasaule.

Ilzes garšīgās kūkas, zefīri un tagad arī ievārījumi ar firmas zīmi "Dabas saldumu maģija" top Mārupē, ģimenes garāžā, kurā iekārtota plaša, moderna un omulīga virtuve saldumu gatavošanai, ko Ilze sauc par darbnīcu. Tā ir Ilzes pasaule.

Viņa ceļas četros no rīta – ģimene un klienti vēl guļ, bet Ilze cep kūkas. Kad visi mostas, viss gatavs – gan brokastis ģimenei, gan kūkas klientiem. "Kūku cepšana ir mans hobijs. Mana darbnīca ir mans laiks. Agri rīti, vēli vakari – tas ir laiks man," saka Ilze. Kad beigsies mājsēdes ierobežojumi, Ilzes saldumu darbnīcā notiks arī leģendārās kūkas "Sarkanais samts" meistarklase Ilzes vadībā kopā ar "Tasty".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Nosaki "Delfi" auditorijas mīlētākos autorus "Delfi autoru balsojumā 2024"!Iepazīsties ar visiem autoriem un viņu saturu ŠEIT