wok, wok ēdiens, wok panna
Foto: Shutterstock
Mājsēde atraisa talantus virtuvē – fakts! Un te nav runa par Mišelina zvaigžņu cienīgiem meistardarbiem. Reizi pa reizei nodzirksteļot jau katrs var saņemties. Bet atklāt sevī jaunas spējas un pašmācības ceļā apgūt virtuves gudrības, kas palīdzēs arī pēc mājsēdes – tas ir īpaši vērtīgi. Šovakar par saviem atklājumiem virtuvē Tev raksta Dita.

Mājās sēdēšana gan tagad, gan arī iepriekš noteikti ir vairojusi manu pašapziņu virtuvē. Lai arī daudzi teiktu, ka šobrīd laika gatavošanai netrūkst, es tam nepiekrītu. Arī pašlaik man ir ļoti būtiski, lai ēdiens būtu vienkārši un ātri pagatavojams, jo astoņos vakarā es pilnīgi noteikti vairs negribu gatavot, bet laikā no darbadienas beigām līdz tiem pulksten astoņiem pašlaik jāpaspēj ne tikai paēst, bet arī pastaigāties aiziet.

Mans atklājums pandēmijas laikā ir visādi labumi, kas gatavoti vokpannā. Sacepu dārzeņus ar garšvielām un riekstiem, piemaisu rīsus vai nūdeles, un maltīte gatava! 30 minūtes darba un ļoti daudz iespēju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!