<a rel='cc:attributionURL' href='https://unsplash.com/@natinati'>Nati Melnychuk</a> / <a rel='license' href='https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/'>cc</a>
Lūdzu, cienājies, viens dzimšanas dienas kūkas gabaliņš ir Tev! Galu galā, bez Tevis nebūtu šīs jubilejas ballītes un bez Tevis nebūtu "Tasty" astoņu gadu.

Šī, iespējams, ir visdīvainākā no "Tasty" jubilejām. Ir prieks, bet tāds… mazliet aptumšots. Laikam jau neviena ballīte šobrīd nenotiek dzirkstošā priekā un gavilēs – tāds laiks. Tomēr svētki ir jāsvin, un kūkas ir jācep, un te nu mēs visi šovakar esam!

Kā Tev klājas? Patiešām – kā Tev klājas? Virtuvē vēl saldi smaržo pēc svaigi cepta kūkas biskvīta, šokolādes, apelsīna miziņas un kardamona. Gandrīz vai varētu teikt – smaržo mazliet pēc laimes. Mēs jau zinām, cik tāda smarža var būt gaistoša. Tomēr šo smaržu mēs Tev šovakar gribētu nosūtīt – kā apskāvienu. Siltu un pilnīgi nekovidisku apskāvienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!