Blair Bowman - 3
Foto: SWNS/Scanpix/LETA
Ir profesijas, kas prasa izsmalcinātas un trenētas garšas un ožas spējas. Saslimstot ar kovidu, ir liels risks tās zaudēt un pēc tam atgūt tikai daļēji. Lai izvairītos no šāda riska, viens no vadošajiem skotu viskija ekspertiem Blērs Bovmans jau 20 mēnešus dzīvo pašpasludinātā izolācijā, raksta BBC.

Jau kopš 2020. gada marta viskija eksperts dzīvo savās mājās Edinburgā, un māju pamet tikai, reizi nedēļā dodoties uz tuvāko veikalu pēc pirkumiem, kas viņam tiek nolikti drošā vietā veikala stāvlaukumā.

Ja agrāk viņa darbs saistījās ar nemitīgiem lidojumiem pa visu pasauli, pasniedzot meistarklases un piedaloties dažādos pasākumos, tagad viņš savus pakalpojumus sniedz tikai tiešsaistē. "Risks ir pārāk liels," Blērs Bovmans teicis intervijā BBC radio Skotijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!