EXPO 2020 Latvijas paviljonā trīs pavārmākslas virtuozi Mārtiņš Sirmais, Ēriks Dreibants un Pāvels Skopa piedāvājot izbaudīt dažādas uzkodas pēc Latvijā radītām receptēm no Latvijā audzētiem un ražotiem produktiem.
Intervijā LTV Ziņu dienestam šefpavārs Mārtiņš Sirmais pastāstīja: "Mums ir kūpināts briedis, vītināts briedis, no čiekuriem uztaisīta marmelāde, mums ir vietējā Dzērbenes forele, iesālīta un nokūpināta kopā ar mārrutku krēmu, mums ir nosusinātas šprotes uz rupjmaizītes ar iemarinētu paipalu olu un maurlociņu krēmu. Mums ir Ērika Dreibanta mīļākā recepte – melnā ķiploka un šokolādes kēkss ar lāceņu ievārījumu virspusē. Mums ir pārstāvēts labākais Latvijas Soiras siers pelnu mīklas groziņā ar sīpolu marmelādi.
Garšas, ko gribam pasniegt, nav domātas Latvijas garšas, tās domātas kā pasaules garšas, bet ar ļoti izteiktu Latvijas identitāti."
Pasaules izstāde EXPO 2020 notiek no 2021. gada 1. oktobra līdz 2022. gada 31. martam.