Šis būs aizraujošs materiāls gan profesionāļiem, gan pavārmākslas entuziastiem, jo ēdienu pagatavošanas process ir pasniegts viegli un saprotami, lai tos varētu pagatavot mājās. Katrs šefpavārs grāmatā piedāvā ne tikai ar divas receptes, bet īsos vārdos pauž arī savu dzīves un pavārmākslas filozofiju.
Katram ir savs stāsts, sava pārliecība par to, ko nozīmē būt galvenajam virtuvē, savs neatkārtojamais stils. Grāmatas gatavošanas laikā šefpavāri dalījās ar stāstiem par to, ko viņiem nozīmē ēdiens un gatavošana.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit