Foto: Baltic Chefs
Tūlīt klajā nāks unikāla pavārgrāmata 90 Latvijas, Lietuvas un Igaunijas šefpavāru 180 receptēm. Grāmata iznāk angļu valodā un ir unikāla liecība par Baltijas mūsdienu virtuvi, izcilu Baltijas šefpavāru rokrakstiem un idejām.

Šis būs aizraujošs materiāls gan profesionāļiem, gan pavārmākslas entuziastiem, jo ēdienu pagatavošanas process ir pasniegts viegli un saprotami, lai tos varētu pagatavot mājās. Katrs šefpavārs grāmatā piedāvā ne tikai ar divas receptes, bet īsos vārdos pauž arī savu dzīves un pavārmākslas filozofiju.

Katram ir savs stāsts, sava pārliecība par to, ko nozīmē būt galvenajam virtuvē, savs neatkārtojamais stils. Grāmatas gatavošanas laikā šefpavāri dalījās ar stāstiem par to, ko viņiem nozīmē ēdiens un gatavošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!