Publicitātes foto
No 4. decembra Āgenskalna tirgū sestdienās un svētdienās notiks Ziemassvētku tirdziņi, kur Latvijas zemnieki, mājražotāji un amatnieki iepriecinās ar izmeklētiem produktiem un visu nepieciešamo svētku sagaidīšanai. Papildus Ziemassvētku ieskaņai lielie tirgi notiks arī 23. un 24. decembrī, vēsta tirgus pārstāvji.

Ko decembrī celt galdā un dāvināt citiem? Nedēļas nogalēs Āgenskalna tirgū sola bagātīgu tirgus labumu klāstu - bioloģiskus apelsīnus no Sicīlijas, irbeņu sulas un ekstraktus, kaņepju šokolādes, dzirkstošās bērzu sulas, olīveļļas no Krētas, visu veidu piparkūku mīklas (arī sāļas un vegānas), bezalkoholiskos ingvera dzērienus, kazas un aitas sierus, lauku krāsnī ceptu maizi, zāļu tējas un itāļu kakao, lauku kūkas, Āfrikas samus, priežu skuju hlorofilus, daudzveidīgus sīrupus u.t.t.

Amatnieki, dizaineri un krāmu tirgotāji sola sarūpēt īpašu un retu dāvanu izlasi - keramika, smalki adījumi, šampūnziepes, stikla un akmens rotas, dizaina maskas, sveces, senas grāmatas un lampas un citas interesantas lietas, uzsver tirgus pārstāve Darja Trizna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!