Foto: Birdcherry and Willow design
Iznākusi Ārijas Avotas ilgi lolotā un gatavotā pavārgrāmata bērniem "Mana mīļākā pavārgrāmata". Grāmatas receptes ir klasiskas, bet grāmatas forma ir ļoti mūsdienīga – tā ir interaktīva: katrai receptei pievienots QR kods ar receptes gaitu, lai gatavošana kļūtu vēl vieglāka.

Ārija Avota ir diplomēta pārtikas tehnoloģe un daudzu recepšu autore. Savu sūtību viņa jūt nevis vienkārši ēst gatavošanā, bet dziļākā recepšu izpētē. Kā viņa pati saka: nevis vienkārši cept kūkas, bet interesēties par receptēm, testēt receptes un nonākt pie vislabākās.

Ārijai vistuvākās vienmēr bijušas klasiskas, kārtīgi izstrādātas un gadie pārbaudītas receptes – siera kūka, Cēzara salāti, kūka "Pavlova", franču sīpolzupa un citas. Deviņdesmitajos gados vairākus gadus dzīvojot Amerikas Savienotajās Valstīs, Ārija sākusi veidot jaunas receptes, atklājot jaunas garšas, iepazīstot jaunas garšvielas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!