Ārija Avota ir diplomēta pārtikas tehnoloģe un daudzu recepšu autore. Savu sūtību viņa jūt nevis vienkārši ēst gatavošanā, bet dziļākā recepšu izpētē. Kā viņa pati saka: nevis vienkārši cept kūkas, bet interesēties par receptēm, testēt receptes un nonākt pie vislabākās.
Ārijai vistuvākās vienmēr bijušas klasiskas, kārtīgi izstrādātas un gadie pārbaudītas receptes – siera kūka, Cēzara salāti, kūka "Pavlova", franču sīpolzupa un citas. Deviņdesmitajos gados vairākus gadus dzīvojot Amerikas Savienotajās Valstīs, Ārija sākusi veidot jaunas receptes, atklājot jaunas garšas, iepazīstot jaunas garšvielas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit