Ar šo grāmatu autors vēlējies parādīt, kā ikviens var bagātināt ikdienas un svētku maltīti, papildinot to ar dažādiem augu valsts ēdieniem, un padarīt gatavošanu mājās interesantāku, pēc iespējas vienkāršāku un vieglāku, nezaudējot ēdienu kvalitāti un garšu.
"Ar augu valsts ēdienkarti man ir ļoti ciešas attiecības jau vairāku gadu garumā, tāpēc esmu pārliecinājies gan par to, ka augu valsts ēdiens var būt garšīgs, sātīgs un interesants, gan to, ka tas ir nebeidzami dažāds. Es pats nepārtraukti atklāju arvien jaunu garšu pasauli, tāpēc man ir nepārvarama vēlme iepazīstināt arī citus ar saviem atklājumiem. Tāpēc šī grāmata ir gan pierādījums visam iepriekš teiktajam, gan arī manas pieredzes apkopojums," skaidro autors.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit