Izdevniecības Tapt publicitātes foto
Pazīstamais pavārs Edgars Sanders izdevis savu pirmo grāmatu “Augu valsts ēdieni”, kas atver durvis uz plašo augu valsts ēdienu pasauli – krāsainu, interesantu, dažādu un radošu. Grāmatā apkopots ap 100 pārbaudītu un arī citu novērtētu recepšu, starp kurām ir gan vieglas uzkodas un sātīgi pamatēdieni, gan kārdinoši deserti un viegli pagatavojamas piedevas dažādām maltītēm, "Tasty" uzzināja izdevniecībā "Tapt".

Ar šo grāmatu autors vēlējies parādīt, kā ikviens var bagātināt ikdienas un svētku maltīti, papildinot to ar dažādiem augu valsts ēdieniem, un padarīt gatavošanu mājās interesantāku, pēc iespējas vienkāršāku un vieglāku, nezaudējot ēdienu kvalitāti un garšu.

"Ar augu valsts ēdienkarti man ir ļoti ciešas attiecības jau vairāku gadu garumā, tāpēc esmu pārliecinājies gan par to, ka augu valsts ēdiens var būt garšīgs, sātīgs un interesants, gan to, ka tas ir nebeidzami dažāds. Es pats nepārtraukti atklāju arvien jaunu garšu pasauli, tāpēc man ir nepārvarama vēlme iepazīstināt arī citus ar saviem atklājumiem. Tāpēc šī grāmata ir gan pierādījums visam iepriekš teiktajam, gan arī manas pieredzes apkopojums," skaidro autors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!