Grāmatai ir divi galvenie autori – šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs un fizioterapeits Uldis Raiskums. Abu autoru kaislība un uzdevums ir dalīties ar savu pieredzi, lai ikviens varētu dzīvot veselīgāk, saskaaņā ar savu ķermeni un varētu sasniegt jaunas labsajūtas virsotnes gan caur ēdienu, gan kustībām.
Šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs grāmatā piedāvā receptes veselīgām uzkodām, sātīgiem pamatēdieniem un gardiem desertiem. Grāmatā iekļautas veģetāras receptes, taču ir arī receptes ar zivīm un citām jūras veltēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit