Foto: Pixabay
Branči jeb vēlās brokastis ir populāras visā pasaulē, un Latvija nav izņēmums. Neskatoties uz epidemioloģisko situāciju, daudzi restorāni Rīgā turpina rīkot brančus. Vai arī piedāvā pasūtīt līdzņemšanai, kā arī ar piegādi, lai baudītu gardus ēdienus draudzīgā kompānijā, mājās vai pat dabā. "Delfi" izpētīja, kādi tad ir piedāvājumi.

Pēc vienas no versijām "branču" izgudroja rakstnieks Luiss Kerols. Būdams vēl students, viņš ierosināja pasniedzējiem un kursabiedriem brīvdienās brokastot kopā ārpus universitātes. Draudzīgā mielošanās parasti ieilga un beidzās ar kopīgām pusdienām..

Seriāls "Sekss un lielpilsēta" ir slavens visā pasaulē. Tā varones vēlajās brokastīs devās gandrīz katru dienu. Kokteiļi "Mimoza", "Cosmopolitan", malks dzirkstošā vīna ar makarūniem un kapkeikiem jeb glazūrkēksiņiem, kafija ar franču pīrāgu "kišs" un izsmalcinātiem grauzdiņiem – šis seriāls kļuvis par īstu Ņujorkas branču enciklopēdiju.

Kas tad tiek piedāvāts Rīgā? "Delfi" iepazinās ar priekšlikumiem. Stāstām, kas, kur atrodams un cik maksā.

Restorānu tīkls "Gan bei"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Nosaki "Delfi" auditorijas mīlētākos autorus "Delfi autoru balsojumā 2024"!Iepazīsties ar visiem autoriem un viņu saturu ŠEIT