Bilde-lielā
Foto: Ance Tarvida
Sākt karu tviterī ir vieglāk par vieglu. Īpaši, ja runa ir par ēdienu. Viens no latviešu tvitera aktuālajiem trendiem šobrīd ir ēdiena gatavošana vairākām dienām uz priekšu un sildīta ēdiena plusi un mīnusi. Otrās un trešās dienas zupai – jā vai nē? Vai makaroni ar mērci otrajā dienā vispār ir ēdami? Vai tie ir gana estētiski? Vai ēdienam vispār jāizskatās skaisti? Te vienaldzīgo nav un nevar būt!

Pirms pāris dienām viena no latviešu "Twitter" populārākajām personībām Ance Tarvida ievietoja fotogrāfiju (redzama titulbildē), kurā parādīja, kā sagatavojusi dažādus ēdienus vairākām dienām – zupu, kartupeļu biezputru, rīsus ar gaļu un citus. Ance publiskajā telpā jau atklāti stāstījusi par savu bariatrijas (kuņģa samazināšanas) operāciju, pēc kuras par ēdienkarti un ēšanas regularitāti jādomā īpaši.

Ance komentēja fotogrāfiju šādi: "Izdomāju, ka šonedēļ eksperimentālā kārtā uztaisīšu 4 dienām (2 maltītes dienā, kopā 8 ēdieni) meal prep, lai nebūtu pusdienlaiki, vakari jāziedo un nenormāls piķis jāatstāj woltiem. Gatavoju apm. 3 h, izmaksas 47€ – varēja būt mazāk, jo sapirkos par daudz. Mājās bija tikai rīsi un pilngraudu makaroni, tādēļ liela daļa produktu bija jāpērk. Daudz kas palika pāri - izmantošu nākamnedēļ. Daļai maltīšu attiecīgajā dienā klāt uztaisīšu fiksos svaigos salātus. Redzēs, kā ies. Namastēd!" (Jāpiebilst, ka Ance gatavoja ēdienu sev un draugam.)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!