borščs, pipari
Foto: Shutterstock

Šajās dienās pat saldākās kūkas ir ar sāļu piegaršu, un kumoss mazliet strēgst kaklā. Turpinās asiņainais Krievijas iebrukums Ukrainā. Kaut ko darīt var ikviens. Ziedot, atbalstīt, lūgt – kas nu kuram padodas vislabāk. Arī daudzi Latvijas ēdinātāji pauž savu atbalstu Ukrainai, darot to, kas viņiem padodas vislabāk: turpinot gatavot ēdienu. Jo arī ēdienam ir balss.

Kijevietes Olgas borščs un citi ēdieni ""Stockpot" 4. martā


Ātrās ēdināšanas restorāns "Stockpotriga" atbalstu pauž ar konkrētu rīcību. Restorāna īpašnieki Linda un Ričards Džonsoni pāris gadus dzīvojuši un strādājuši Kijevā. Viņiem šis karš ir pat ļoti personisks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!