kapkeiki
Foto: Shutterstock
Kamols kaklā pie katra kumosa. Ēdot 8. marta kūkas, tā kā bauda, tā kā kauns. Vai laikā, kad tepat blakus plosās karš, vispār ir normāli ēst kūkas?

Lieka sāls paka un konservi "katram gadījumam" iepirkumu ratos (sevi mazliet nicinot par to, bet tomēr). Vēl arī sausiņu paka (nekad mūžā nepirkts produkts. Noliekot tos uz kases slīdošās lentas, tu neskaties kasierei acīs). Skarbie pirkumi. Un tad atkal – spēja, gandrīz izmisīga vēlme svinēt dzīvi kā nekad. Lasis, sparģeļi, avokado, saldais krējums štopkūciņām, ko vēlāk uzcepsi...

Un, kad tu savā mājīgajā virtuvē gatavo garšīgas vakariņas un aiz loga pamatīgi norībina, viss, ko tu nodomā, ir: "Idioti." Jo pie mums jau kara nav, tas ir tikai salūts, kādam ballīte. Viss ir, nekur nav jābēg, visi paēduši, bet... Kā mums justies savās virtuvēs?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!