Upurjēri, anšovi, desu zupas, cepeši ar ananāsiem un citi Lieldienu ēdieni
Tasty
Pasaule ēd krāsaini, skaisti, garšīgi un Lieldienās – arī mazliet baisi. Jēra upurēšana nav nekāda mīlīgā Lieldienu ainiņa, bet tāpēc jau tas ir upuris. Taču rezultāts garšo visiem, un jērs un olas nebūt nav viss, ko pasaulē ceļ svētku galdā. Katrā pasaules nostūrī, kur vien svin Lieldienas, ir kāds īpašais ēdiens, un portāls "Food'n'Road" to izpētījis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit