Stick pot - 30
Foto: DELFI

Vakar lieliskajā restorānā "StockPot" notika ukraiņu vakariņas – pasākums, kurš ar mūsu atbalstu varētu kļūt par tradīciju, vismaz uz kādu laiku. Piecas ukrainietes gatavoja ukraiņu ēdienus – zupu (protams, boršču!), otro un saldo! Borščs, starp citu, lai cik lielā katlā vārīts, izbeidzās ātrāk nekā domāts. Tas nekas – viņas vārīs vēl!

Šī nebija pirmā reize, kad "StockPot" var saēsties kārtīgu boršču ukraiņu gaumē – atcerieties, marta sākumā pie Lindas un Ričarda Džonsoniem ēdām boršču, un puse no ienākumiem tika ziedoti Ukrainai. Šajā reizē Džonsoni atvēruši "StockPot" durvis un ziedo savas telpas jaunai iniciatīvai: ukraiņu vakariņām.

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!