Vakar lieliskajā restorānā "StockPot" notika ukraiņu vakariņas – pasākums, kurš ar mūsu atbalstu varētu kļūt par tradīciju, vismaz uz kādu laiku. Piecas ukrainietes gatavoja ukraiņu ēdienus – zupu (protams, boršču!), otro un saldo! Borščs, starp citu, lai cik lielā katlā vārīts, izbeidzās ātrāk nekā domāts. Tas nekas – viņas vārīs vēl!
Šī nebija pirmā reize, kad "StockPot" var saēsties kārtīgu boršču ukraiņu gaumē – atcerieties, marta sākumā pie Lindas un Ričarda Džonsoniem ēdām boršču, un puse no ienākumiem tika ziedoti Ukrainai. Šajā reizē Džonsoni atvēruši "StockPot" durvis un ziedo savas telpas jaunai iniciatīvai: ukraiņu vakariņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit