"Gan restorāni, gan šefpavāri Rīgas restorānu nedēļu ir īpaši gaidījuši. Pēc ilgāka pārtraukuma mums atkal ir iespēja pārsteigt savus klientus. Kā jau ierasts, restorānu nedēļas piedāvājumos dominē mūsdienu latviešu virtuvei raksturīgi produkti, tomēr šogad ēdienkartēs atrodami arī vairāki ārvalstu virtuvēm raksturīgi akcenti, līdz ar to apmeklētājiem ir plašākas izvēles iespējas. Mēs ceram, ka pēc diviem pandēmijas gadiem, Rīgas restorānu nedēļa būs tik ļoti nepieciešamais "grūdiens", lai atkal atgrieztu restorānos apmeklētājus un pilsētā dzīvīgumu," saka Ēriks Dreibants, Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis.
Pavasara Rīgas restorānu nedēļu organizē Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra. Aģentūras direktors Fredis Bikovs uzsver: "Mūsu mērķis šogad ir palīdzēt tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumiem iespējami ātrāk atgūties no krīzes, un Rīgas restorānu nedēļa ir viens no pirmajiem soļiem šī mērķa sasniegšanā. Sabiedriskajai dzīvei atgriežoties teju ierastajos rāmjos, Pavasara Rīgas restorānu nedēļa ir īstais brīdis, kad gardēžiem piedzīvot galvaspilsētas šefpavāru talantu un varēšanu!"