Centrāltirgus "spāņu kauns"
"Centrālais Gastro tirgus" ar vairāk nekā 30 ēdināšanas vietām Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā tika atklāts 2019. gada februārī. Visam vajadzēja būt lieliski, un neilgu laiku viss arī bija lieliski. Plānā bija tūristu plūsma, vietējo klientu lojalitāte, rēķinot viena apmeklējuma čeka lielumu 3–7 eiro robežās, daudzveidīgs ēdiens, koncerti – konceptam vajadzēja būt veiksmīgam.
Diemžēl nebija. Kādu brīdi "Gastro tirgus" bija "must have" vieta, karstākais pilsētas jaunums. Problēmas sākās diezgan drīz, un tad atnāca arī kovids. Sākās koncepta attīstītāju konflikti ar Centrāltirgus vadību, un "Gastro tirgum" pienāca beigas.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv