Ko nekad un nekādā gadījumā nevajadzētu darīt vai pieprasīt augstākās klases restorānā, lai nekristu kaunā, kaut vai apkalpojošā personāla acīs?

Pieklājīgi uzvesties būtu vēlams ikvienā ēstuvē, bet izsmalcināti restorāni ar iestīvinātiem, baltiem galdautiem, kristāla glāzēm, porcelāna traukiem un sudraba galda piederumiem — tie prasa zināmu etiķeti. Nav svarīgi, vai jūs varat atļauties, aci nepamirkšķinot, pasūtīt visdārgāko ēdienu un vīnu vai meklējat ēdienkartē lētāko uzkodu, uzvesties jāprot visiem.

Londonas ar "Michelin" zvaigznes greznotā restorāna "Hide" menedžeris Metjū Motuss iesaka sešas lietas, kā iegūt cieņu restorāna apkalpojošā personāla acīs. Kas zin, tas var arī atmaksāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!