Pieklājīgi uzvesties būtu vēlams ikvienā ēstuvē, bet izsmalcināti restorāni ar iestīvinātiem, baltiem galdautiem, kristāla glāzēm, porcelāna traukiem un sudraba galda piederumiem — tie prasa zināmu etiķeti. Nav svarīgi, vai jūs varat atļauties, aci nepamirkšķinot, pasūtīt visdārgāko ēdienu un vīnu vai meklējat ēdienkartē lētāko uzkodu, uzvesties jāprot visiem.
Londonas ar "Michelin" zvaigznes greznotā restorāna "Hide" menedžeris Metjū Motuss iesaka sešas lietas, kā iegūt cieņu restorāna apkalpojošā personāla acīs. Kas zin, tas var arī atmaksāties.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit