kūkas cepšana
Foto: Shutterstock
Cenas veikalos kāpj teju katru dienu. Kā to izjūt mājražotāji, kuri cep kūkas, kūpina gaļu un gatavo dažādas citus produktus? Vai straujais cenu kāpums neiznīcinās mazo biznesu tieši gastronomijas un kulinārijas sektorā? Visi meklē, kur lētāk, un mājražotāju prece tā noteikti nebūs. Jau tagad nav – lielveikalā nopērkamā kūka vai žāvētā vistiņa ir ievērojami lētāka.

Protams, mājražotāju prece vienmēr bijusi dārgāka, salīdzinot ar līdzīgu veikalā nopērkamo produkciju. Lielu daļu cenas mājražotāju precē veido īpaši kvalitatīvi produkti, kas nodrošina garšu un kvalitāti. Kādas iespējas mājražotājam saglabāt līmeni un klientūru, cenas neaizlaižot "kosmosā"?

Vai izeja ir optimizēt piedāvājumu vai varbūt izvēlēties lētākās preces? Kalkulēt un meklēt izdevīgākos produktu piedāvājumus? Galu galā, arī laiks un degviela maksā naudu.

Aprunājāmies ar trim mājražotājiem, kuri šobrīd aktīvi un veiksmīgi strādā katrs savā nišā. Cenu kāpumu sajūt visi. Visi arī saprot: cenas jāceļ. Kā būs ar kvalitāti?

Reputāciju var sabojāt ar vienu kūku

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Nosaki "Delfi" auditorijas mīlētākos autorus "Delfi autoru balsojumā 2024"!Iepazīsties ar visiem autoriem un viņu saturu ŠEIT