Foto: Pubicitātes attēls

Izstādē "Riga Food 2022" svinīgā apbalvošanas ceremonijā paziņots titula "Latvijas gada pavārs 2022" ieguvējs: restorāna "Ferma" šefpavārs Nils Ģēvele, savukārt par labāko pavāra palīgu jeb pavārzelli tika atzīta "Ferma" pavāre Agate Batraga.

Latvijas Pavāru klubs sadarbībā ar pārtikas un delikatešu ekspertu "Reaton" jau 16. gadu turpina pavārmākslas svētkus Latvijā, rīkojot nu jau par tradīciju kļuvušo pavāru konkursu "Latvijas gada pavārs", kura uzvarētājs saņem "Reaton Zelta pavārnīcu", bet labākais pavāra palīgs - "Reaton koka pavārnīcu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!