Ssohk - 34508
Foto: Shutterstock
Kokteiļu radīšana ne ar ko neatšķiras no jebkura cita radoša projekta, vai tā būtu luga, glezna vai mode. Kam lemts kļūt slavenam – tas par to kļūs!

Kokteiļu radīšana ne ar ko neatšķiras no jebkura cita radoša projekta, vai tā būtu luga, glezna vai mode. Kam lemts kļūt slavenam – tas par to kļūs!

Tieši pirms 70 gadiem kādu dienu savā iecienītajā “Buena Vista Hotel” bārā iegāja pazīstamais “San Francisco Chronicles” ceļojumu reportieris Stentons Delapleins un bāra saimniekam Džekam Kepleram pastāstīja par lielisku dzērienu, ko baudījis sava ceļojuma laikā vienā Īrijas lidostā, un palūdza tādu uzjaukt. Bet tas, izrādījās, nebija nemaz tik vienkārši... Abi visu nakti pavadīja jaucot un garšojot. Klupšanas akmeņi sevi atklāja nekavējoties – viens bija saldais krējums, kas nekādi negribēja smuki un krēmīgi peldēt dzērienam pa virsu, otrs, protams, garša. Un tā “īru kafija” kļuva par Keplera apsēstību...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Nosaki "Delfi" auditorijas mīlētākos autorus "Delfi autoru balsojumā 2024"!Iepazīsties ar visiem autoriem un viņu saturu ŠEIT